Follow Us On :

Juniorijoukkue

Juniorit

Tampere Rugy Clubin junioritoiminta on tällä hetkellä keskittynyt yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten ohjaamiseen.

Kesällä 2021 sekä 2022 järjestimme treenejä innokkaille nuorille, jotka kävivät treeneissä Raholassa sekä Koivistonkylän kentällä.

Kesän 2023 suunnitelmat ovat vielä auki, mutta nuorten treeneistä innostuneiden kannattaa olla yhteydessä junior.tampererugby@gmail.com ja seurata päivityksiämme niin täällä kuin somessa.

Perheen pienimmille tarjolla on liikunnallista ohjelmaa kotipeliemme yhteydessä, joista jaamme lisätietoa somekanavillamme.

Koska rugby on Suomessa vielä varsin tuntematon laji, on viime vuosina keskeiseksi nuorten toiminnaksi muodostunut kouluesittelyt, joiden kautta perehdytämme nuoria tämän upean lajin ominaisuuksia sekä harrasutsmahdollisuuksia. Rugbydemon aikana nuoret pääsevät tutustumaan soikean pallon käsittelyyn sekä ”touch” peliin eli lajin kontaktittomaan muotoon. Mikäli ryhmä on kiinnostunut, on demon lopussa mahdollista päästä kokeilemaan taklauksen alkeita patjaan.

Rugbydemo ovat ilmaisia ja kestoltaan noin tunnin mittaisia. Sekaryhmät eivät ole ongelma, mutta osallistujien olisi hyvä olla suurin piirtein saman ikäisiä per ryhmä. Lajista ei tarvitse olla aiempaa tietoa kellään, ei edes opettajalla, me kyllä ohjaamme!

Otathan siis rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat että SINUN yläkoulu, lukio, ammattikoulu tai harrastusryhmässäsi pelataan rugbya!

TRC juniorivastaava Kiira Kupiainen

junior.tampererugby@gmail.com

Joukkueen valmennus

valmentaja

Kaisla Majapuro

valmentaja

Jarno Warsa-Ritaranta

juniorivastaava

Kiira kupiainen

Assistant

Petri Peltola

Treeniaikataulu

Treeniaikataulut ilmoitellaan myöhemmin.

Follow Us On :

Copyright Tampere Rugby Club 2022